Slide toggle

Καλώς ήρθατε στον RedZoo

Η ιστοσελίδα του RedZoo (Βασίλη Ζώη Βλάσση), παρουσιάζει κάποιους από τους πίνακες που έχει δημιουργήσει ο ζωγράφος. Οι περισσότεροι από τους πίνακες του, βρίσκονται σε ιδιωτική συλλογή και χαρακτηρίζονται από υπερβατικότητα, αφηρημένα εξπρεσιονιστικά στοιχεία, με χρωματικές εντάσεις και ελευθερία της γραμμής.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε και για τις εκθέσεις (ατομικές ή ομαδικές) που λαμβάνει μέρος ο ζωγράφος.

Έχετε Απορία;

Δευτέρα - Σάββατο Άνω Φορτέτσα 71409, Ηράκλειο Κρήτης +30 698 618 7779 info@redzoo.gr

Blog

redzoo

Έκθεση Ζωγραφικής «στο Πέρασμα του Χρόνου…»

Νέα εικαστική πρόταση παρουσιάζει ο ζωγράφος “RED ZOO”, ΒΑΣΙΛΗΣ – ΖΩΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, εκθέτοντας τα έργα του με αποκλειστικά δική του γραφή και χρωματολογία, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο της Κρήτης με τίτλο «στο Πέρασμα του Χρόνου…».

Η έμπνευση του αναβλύζει από προσωπικά βιώματα – συναισθήματα, κοινωνικά ερεθίσματα και την κοινωνική πολυμορφία, τα οποία μετουσιώνονται στα έργα του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 19 Ιουνίου και ώρα 19:00, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε από κοντά κάποιους μοναδικούς πίνακες του καλλιτέχνη και να ταξιδέψετε μαζί τους στο Πέρασμα του Χρόνου…

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 19 Ιουνίου – 28 Ιουνίου.

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 -14:00 & 17:00- 21:00
Σάββατο 09:00-14:00

Κριτική Παναγιώτη Μεσσήνη

Mε την παρότρυνση μίας φίλης, περνώντας από την Χάνδακος με ενημερώνει ότι γίνεται η έκθεση του Βασίλη Ζώη Βλάσση.

Μπαίνοντας μέσα στην αίθουσα αρχίζω να κοιτάζω βιαστικά τα έργα αλλά βλέποντας τη θεματολογία και τον τρόπο γραφής του καλλιτέχνη με ώθησε να τα διαβάσω περισσότερο.

Η χρωματολογία, ήταν τόσο σωστή δοσμένη με ένα ιδιαίτερο πάντρεμα, που το ένα χρώμα δημιουργούσε λαζούρες απάνω στο άλλο, χωρίς λέρωμα.

Ο ζωγράφος Βασίλης Ζώης Βλάσσης με πολυπλοκότητα σκέψεων δημιουργεί ανεικονικές φόρμες με αποκλειστική δική του γραφή και χρωματολογία.

Τοποθετώντας τα χρώματα επάνω στον καμβά ο ζωγράφος, δεν θα σου επιβάλει τη δική του άποψη που εξωτερικεύει δουλεύοντας κάθε επιφάνεια. Εσύ ο ίδιος αφήνεσαι μέσα στο έργο του και κάνεις το δικό σου ταξίδι μέσα σε αυτό.

Είναι δύσκολο για κάθε αναγνώστη του έργου του να εισέλθει στον ψυχισμό του καλλιτέχνη και να πορευτεί μαζί με αυτόν στο άβατο της τέχνης του, αλλά και ο ίδιος δεν επιζητεί αυτό.

Σου δίνει την επιλογή να κάνεις τη δική σου ανάγνωση και να φτιάξεις τις δικές σου εικόνες μέσα από την τέχνη του.

Ο Βασίλης Ζώης Βλάσσης έχει να δώσει, κατά την διάρκεια της πορείας του, πολλά στο χώρο της ζωγραφικής. Η πρόταση της φίλης να δω αυτή την έκθεση μου έδωσε το ερέθισμα να εκφραστώ γράφοντας για τον Βασίλη Ζώη Βλάσση.

Ζωγράφος, Συντηρητής και Εκτιμητής Έργων Τέχνης

Παναγιώτης Μεσσήνης

Έκθεση Ζωγραφικής «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» στο Ατελιέ του καφέ «Ουτοπία»

Νέα εικαστική πρόταση παρουσιάζει ο ζωγράφος “RED ZOO”, ΒΑΣΙΛΗΣ – ΖΩΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, εκθέτοντας έργα του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ατελιέ του καφέ «Ουτοπία», (Χάνδακος 51, Ηράκλειο) με τίτλο «Υπέρβαση».

Η Ουτοπία για 5η συνεχόμενη χρονιά ανοίγει το δικό της “Παράθυρο στον Πολιτισμό” αρχίζοντας τον κύκλο των θερινών της εκδηλώσεων με το Μουσικό Φεστιβάλ 2019 όπου και εντάσσεται η παραπάνω έκθεση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 19.30 και συνοδεύονται από μουσική παράσταση Jazz, από την Χαρά Ασημινάκη και τον Τάσο Καρακούκα.

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου η Anna & Johnny μας ταξιδεύουν σε Soul, Pop Funk & Blues αποχρώσεις.

Διάρκεια έκθεσης: 16 έως 19 Ιουλίου 2019
Ώρες: 09:00 – 00:00
Τοποθεσία: καφέ «Ουτοπία»

Έκθεση Ζωγραφικής “Πέρα από τα όρια του νου” Νεώριο Μόρο, Χανιά

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Χανίων φιλοξενούν την έκθεση ζωγραφικής του «RED ZOO» (ΒΑΣΙΛΗΣ – ΖΩΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ), με τίτλο «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ  ΝΟΥ…», στο Νεώριο Μόρο στα Χανιά.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο χώρο του Νεωρίου και ώρα 20:00.

 

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής με έργα που χαρακτηρίζονται από υπερβατικότητα κι ένα οργιώδες πανηγύρι χρωμάτων.

Ο τίτλος «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ…» αποτυπώνει τα συναισθήματα του καλλιτέχνη. Μέσα από την πένα των λεπτών γραμμών και την πανδαισία των χρωμάτων που απλώνονται στα έργα του, πάνω στον καμβά και γύρω από αυτόν, προσπαθεί να  αφυπνίσει τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς μας.

Αυτός είναι ο λόγος που τα έργα του δεν έχουν τίτλο, αφήνοντας όλους εμάς, παρατηρώντας τα χιλιάδες μορφές που κρύβονται πίσω από τις πινελιές του, να δώσουμε τον τίτλο σε κάθε έργου του.

Η ιδιαιτερότητα κάθε έργου του Καλλιτέχνη είναι η ελεύθερη τοποθέτηση του σύμφωνα με την οπτική γωνία του παρατηρητή.

Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε την έκθεση αυτή, να προβληματιστείτε μαζί μας και όλοι μαζί να  ξεφύγουμε πέρα από τα όρια του νου…

Κλείσιμο Έκθεσης Ζωγραφικής «Πέρα από τα όρια του νου»

Απόψε έκλεισε ακόμη μια υπέροχη έκθεση ζωγραφικής.. “Πέρα απ τα όρια του νου… ” του Βασίλη – Ζώη Βλάσση, Red Zoo.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, την Διεύθυνση Πολιτισμού και ιδιαιτέρως την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα. Αριστέα Πλέυρη, την Μαρίζα Χριστάκη που ήταν δίπλα μας, που οργάνωσε και επιμελήθηκε με τόση λεπτομέρεια και αγάπη αυτό το όμορφο γεγονός και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Σας περιμένουμε όλους και πάλι κοντά μας στην επόμενη έκθεση.

 

Βασίλης Βλάσσης: Ένας ζωγράφος από… γενιά!

Η ενδόμυχη ουτοπία του δεν είναι άπιαστη: Είναι απλωμένη κι αποτυπωμένη στα έργα του.

Του Αντώνη Παντινάκη

Ζωγραφίζει γιατί πολύ απλά λυτρώνεται: «Είναι ο πιο ήρεμος και αποδοτικός τρόπος για να πω αυτά που θέλω». Επάνω στους πίνακές του «εγκλωβίζει» και συνάμα «απελευθερώνει» τα πιο ευχάριστα, τα πιο «φωτεινά» συναισθήματά του, τα οποία με λίγη ή και πολλή φαντασία, ξεχύνονται στον «καμβά» του ψυχισμού του, δημιουργώντας τον ιδανικό του κόσμο, «που λειτουργεί με τους δικούς του κανόνες».

Η ενδόμυχη ουτοπία του Βασίλη -Ζώη Βλάσση δεν είναι άπιαστη: Είναι απλωμένη κι αποτυπωμένη στα έργα του. Θα την δούμε και στις 75 δημιουργίες του, που κινούνται «Πέρα από τα Όρια του νου», όπως είναι ο τίτλος της έκθεσής του που φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο Ηράκλειο.

Οι παρατηρήσεις του και η «μούσα» του!

«Τα έργα μου απλά είναι οι παρατηρήσεις μου. Η τέχνη μου εκπροσωπεί τη ζωή. Τη ζωή τη δικιά μου, αυτά που παρατηρώ από άλλους ανθρώπους, άλλους κόσμους, ό,τι μπορεί να παρατηρήσω. Και μια θετική αύρα, που θέλω να βγάλω προς τα έξω», επισημαίνει ο ίδιος στο Cretalive.

«Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και μούσα μου Έλσα…», μας αποκαλύπτει το ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράζεται στην είσοδο της δημοτικής πινακοθήκης.

«Είναι η έμπνευσή μου, η κινητήρια δύναμή μου», μας συμπληρώνει ο Βασίλης – Ζώης.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 1999: «Βέρα όπως βλέπεις δεν φοράω! Την έχασα στη θάλασσα! Θα μου την έκλεψε μάλλον ο… Ποσειδώνας!», θα μας πει στη συνέχεια, αστειευόμενος.

Τα… βήματα του θείου του τον οδήγησαν σε άλλη κατεύθυνση!

Στο νηπιαγωγείο ακόμα, βλέποντας κι ανακαλύπτοντας τα χρώματα αναφώνησε ένα αυθόρμητο κι αθώο επιφώνημα εντυπωσιασμού: «Ουάου»! Ένιωσε ότι μέσα από μία πολύχρωμη και πολύμορφη πανδαισία συναισθημάτων «μπορούσες να δημιουργήσεις έναν άλλο κόσμο, που λειτουργούσε με τους δικούς του κανόνες»!

Ανιψιός του σπουδαίου ζωγράφου Αριστείδη Βλάσση, ο Βασίλης – Ζώης είχε τα γονίδια αλλά και τις πρώτες… του επιρροές!

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακολούθησε απόλυτα τα… χνάρια του θείου του:

«Παρατηρούσα τους πίνακές τα χρώματά του, αυτά που ήθελε να περάσει. Είδα αυτά που ήθελα να δω και μετά τράβηξα τον δικό μου δρόμο. Χάραξα τη δική μου κατεύθυνση, γιατί ήθελα να δω που θα με βγάλει η ζωή. Να δω τι θα μου παρουσιαστεί».

Ποιους ζωγράφους γενικά θαυμάζετε;

Τον Τζάκσον Πόλοκ, τον Ζαν Μισέλ Μπασκιά, τον Βασίλι Καντίνσκι και τον Πικάσο! Με επηρέασαν στον τρόπο αντίληψής μου στα χρώματα, στα σχήματα και στην εικαστική μου γλώσσα επάνω.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

Το κόκκινο, το περήφανο! Είναι το αίμα μας, η δύναμή μας. Κυλάει σε όλους μας! Είναι αυτό που κινεί την ζωή μας! Άμα το κόκκινο γίνει ή το κάνουμε μωβ, τότε λέμε «άντε γεια», τα λέμε σε μία άλλη ιστορία!

Όταν ανακάλυψε την… θεία ομορφιά και αρμονία!

Η έτερη… μούσα του Βασίλη – Ζώη Βλάσση είναι η Κρήτη. Για να το αντιληφθεί, έπρεπε να πάει στην Αγγλία, για σπουδές, να σπάσει «όσα με έδεναν», αλλά και να πιστέψει στην ύπαρξη μίας ανώτερης δύναμης…

Τον Θεό τον ανακάλυψε μόνος του, σε ηλικία 24-25 ετών, «καθισμένος σε ένα παγκάκι και παρατηρώντας τη φύση. Σκέφτηκα, τι λέμε τώρα, σίγουρα υπάρχει Θεός. Τέτοια ομορφιά και αρμονία δεν γίνεται να την κάνουμε εμείς. Πιστεύω ότι εφόσον υπάρχει μία ανώτερη δύναμη, υπάρχει κάτι τέλειο, κάτι όμορφο, κάτι καθαρό, κάτι θετικό!»

Αποφοιτώντας από το Imperial College του Λονδίνου, όπου σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, ο Βασίλης – Ζώης επέστρεψε στην πατρίδα, με άλλα συναισθήματα γι’ αυτήν: « Ξεκίνησε ένα παιχνίδι σκέψεων, το οποίο με έκανε να εκτιμήσω πάρα πολύ την πατρίδα μας! Ένιωσα και νιώθω ότι μας χαρίστηκε ένα τόσο όμορφο δώρο, που είναι αδικία να το πετάξουμε στα σκουπίδια!»!

Και τότε ήταν που «έσπασαν» τα δεσμά του: «Με το που γύρισα πίσω διαπίστωσα ότι ήρθα στον παράδεισό μου! Αυτό το ένιωσα με το που προσγειώθηκα ξανά στο υπέροχο νησί μας! Γιατί στην Αγγλία βίωσα κάποια πράγματα, κάποιες νοοτροπίες που δεν μου ταίριαζαν».

Για έναν άνθρωπο που λατρεύει τα χρώματα, το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον καιρό: «Το Λονδίνο είναι μία πολύ εντυπωσιακή πόλη, που έχει πάρα πολλές ομορφιές, πάρα πολύ ωραίους πίνακες που μπορείς να δεις σε κάποια έκθεση, σε κάποιο μουσείο, αλλά η Ελλάδα είναι πιο όμορφη! Οι φυσικές της ομορφιές είναι απίστευτες! Μεγαλείο! Στην Αγγλία ήταν λες και στενοχωρήθηκε πολύ ο Θεός. Και δεν έλεγε να γελάσει λίγο και να ρίξει ήλιο! Γι’ αυτό κι έχει συνέχεια μουντό καιρό».

Στην Ελλάδα όμως, όπως σχολιάζει και ο ίδιος, «φαίνεται πώς χαμογελάει συνέχεια ο Θεός».

Αυτό το θείο… χαμόγελο είναι λες και κινεί το… πινέλο του: « Απολαμβάνω το μεγαλείο της Ελλάδας! Με εμπνέει απίστευτα! Κι ειδικά η Κρήτη, που είναι κάτι παραπάνω από παράδεισος! Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να γυρίσω από το Λονδίνο στο Ηράκλειο».

Η «χρυσή στιγμή» της έμπνευσης και της δημιουργίας!

Πώς έρχεται η έμπνευση;

Οι σκέψεις υπάρχουν. Ζορίζουν τον καλλιτέχνη, τον πιέζουν, γιατί πρέπει να εκφραστούν! Και κάποια στιγμή έρχεται η χρυσή στιγμή, η στιγμή της έμπνευσης που οι σκέψεις όλες βγαίνουν και αποτυπώνονται ανάλογα με τις ασχολίες του καθενός!

Τα συναισθήματα τιθασεύονται ή θεριεύουν όταν εκφράζεται ένας καλλιτέχνης;

Θα έλεγα ότι συμβαίνουν και τα δύο! Είναι σαν το κύμα κι αυτά. Μία είναι ήρεμα, την άλλη αγριεύουν. Όπως κινείται ένα κύμα πάνε κι αυτά!

Τι ήταν αυτό που σας προβλημάτισε τελευταία και θελήσατε να το περάσετε σ’ έναν πίνακα;

Οι μαύρες ημέρες μας, που όλος ο κόσμος περνάει. Που και πάλι όμως βλέπεις μία αχτίδα φωτός να τις τρυπάει. Υπάρχει μία χαραμάδα!

Ποιες ακριβώς είναι αυτές οι «μαύρες μέρες» για εσάς;

Ζούμε στο 2018 και πάμε στο 2019 . Κι ακόμα πολεμάμε και σκοτωνόμαστε κι αφαιρούνται ζωές άδικα στην πρώτη ευκαιρία. Μοιάζουμε να είμαστε ακίνητοι. Να μην έχουμε κάνει καμία πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν. Σαν να ζούμε μια επανάληψη. Σαν να βλέπουμε διαρκώς το ίδιο έργο…

Τι κάνει τότε ένας καλλιτέχνης;

Παρατηρεί ότι υπάρχουν νέα παιδιά, με καθαρό βλέμμα και ψυχή κατάλευκη, που είναι ο θησαυρός μας. Κι αυτόν τον θησαυρό, αντί να τον προστατεύσουμε, μας αρέσει να τον πατάμε, προσπαθώντας να τον εξαφανίσουμε!

Κι εσείς προσωπικά, πώς αντιδράτε; Τι σκέφτεστε;

Αναρωτιέμαι εκείνη τη στιγμή, είναι δυνατόν το χρυσάφι μας να το καταστρέφουμε και να του δίνουμε μία Παιδεία που δεν πηγαίνει πουθενά; Σκέψου έναν κάτασπρο καμβά στον οποίο πάνω του μόνο μαύρο χρώμα! Ενίοτε και κόκκινο, απ’ το αίμα αθώων ανθρώπων…

Έχει κάτι διαφορετικό η ματιά ενός καλλιτέχνη απ΄ την αντίστοιχη ενός μέσου ανθρώπου;

Έχει και δεν έχει πιστεύω. Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι οι καλλιτέχνες δεν είναι σούπερ ήρωες! Απλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να εισπράττουν τα πάντα όπως το έτοιμο φαγητό. Αυτό δεν γίνεται. Ο καλλιτέχνης ίσως έχει μεγαλύτερη υπομονή να επεξεργαστεί τα γεγονότα. Μερικές φορές βέβαια σκέφτομαι, κι ένας επαγγελματίας, που κάνει κάτι το διαφορετικό, δεν έχει υπομονή για να κάνει αυτό που θέλει; Γενικά, πάντως πιστεύω ότι άμα κάνει καθαρή δουλειά ο καθένάς μας, μπορεί να φέρει όμορφα αποτελέσματα. Πρέπει ωστόσο να του μιλάει ο αληθινός του εαυτός. Χρειάζεται να είμαστε πιο σοβαροί και πιο προσγειωμένοι στην πραγματικότητά, στην αποστολή μας για να προχωρήσουμε.

Λένε αρκετοί ότι οι άνθρωποι που επεξεργάζονται πολύ τα πράγματα είναι κατά βάθος δυστυχισμένοι. Συμφωνείτε;

Ναι, συμφωνώ. Βλέποντας όμως την πραγματική υφή των πραγμάτων φθάνουμε ενδεχομένως σε μια τέτοια συναισθηματική κατάσταση.

 

*Η έκθεση του Βασίλη – Ζώη Βλάσση (Red Zoo) ξεκίνησε στις 26 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί έως και τις 8 Δεκεμβρίου, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο.

Πηγή: cretalive.gr

Δώσαμε το παρόν και μας στήριξαν

Τα εγκαίνια της έκθεσης μας “Πέρα από τα όρια του νου” είχαν απήχηση και δεν έλειψε η ανακοίνωση τους από πολλές καταξιωμένες ιστοσελίδες που αγαπούν την Τέχνη!

Μία ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής στο Ηράκλειο…
neakriti.gr

Μια έκθεση ζωγραφικής με έργα που χαρακτηρίζονται από υπερβατικότητα κι ένα οργιώδες πανηγύρι χρωμάτων εγκαινιάζεται…
cretalive.gr

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και μούσα του καλλιτέχνη Έλσα…
voltarakia.gr

Σας ευχαριστούμε όλους.

Έκθεση Ζωγραφικής “Πέρα από τα όρια του νου”

Ατομική έκθεση ζωγραφικής του Red Zoo στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, όπου θα μπορέσετε να δίνει από κοντά κάποιους μοναδικούς πίνακες του καλλιτέχνη, που περιλαμβάνονται στην ιδιωτική του συλλογή.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 26 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και μούσα του καλλιτέχνη Έλσα

Επιμέλεια – οργάνωση: Μαρίζα Χριστάκη.

Συμμετοχές σε Ομαδικές Εκθέσεις

Όλες οι Ομαδικές Εκθέσεις που έχει συμμετάσχει ο Red Zoo:

 1. Έκθεση Κρητών καλλιτεχνών «επικοινωνία μέσα από την τέχνη» για την Αλληλεγγύη στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, Φεβρουάριος 2014
 2. Έκθεση στις Καλλιτεχνικές Δράσεις της Αθέατης Πόλης στο Ηράκλειο, Ιούνιος 2015
 3. Έκθεση στις Καλλιτεχνικές Δράσεις της Αθέατης Πόλης στο Ηράκλειο, Ιούνιος 2016
 4. Εικαστική Έκθεση Γλυπτικής- Ζωγραφικής της Ελληνικής Εταιρίας Νόσου Alzheimer στην Πινακοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη, Μάιος 2017
 5. 7η Διαγωνιστική Έκθεση με τίτλο «Παράλληλοι Δρόμοι 2017» του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας, Οκτώβριος 2017 (όπου του απονεμήθηκε και έπαινος)

Ατομικές Εκθέσεις Ζωγραφικής

Όλες οι Ατομικές Εκθέσεις Ζωγραφικής του Red Zoo:

 1. Στο Herlin project space, Οκτώβριος 2014 Ηράκλειο
 2. Ατομική έκθεση στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, Ιούνιος 2015
 3. Ατομική έκθεση στην Πύλη του Αγίου Γεωργίου, Οκτώβριος 2015
 4. Ατομική έκθεση στην Πύλη του Αγίου Γεωργίου, Μάιος 2016
 5. Ατομική έκθεση «Πέρα από τα όρια του νου» στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, Ηράκλειο Κρήτης, Δεκέμβριος 2018
 6. Ατομική έκθεση «Πέρα από τα όρια του νου» στον Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Χανιά Κρήτης, Ιούνιος 2019
 7. Ατομική έκθεση «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» στο Ατελιέ του καφέ «Ουτοπία», Ηράκλειο Κρήτης, Ιούλιος 2019